Aangeboden: Gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers!

Herken je dit?
Je hebt het prima naar je zin in je huidige baan: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Maar de arbeidsmarkt verandert snel. Je werk van vandaag is niet meer te vergelijken met het werk van 10 jaar geleden dus hoe ziet je werk er dan over 10 jaar uit? Ook word je een jaartje ouder terwijl je door de hogere AOW leeftijd langer moet doorwerken.

Denk jij wel eens na over de volgende vragen:
– Kan ik mijn huidige werk nog wel tot mijn AOW volhouden?
– Hoe houd ik mijn werk leuk?
– Bestaat mijn functie over een aantal jaar nog wel?
– Als ik misschien iets heel anders zou willen, wat zijn dan de mogelijkheden?
– En welke stappen moet ik dan nemen?

Dan is een Ontwikkeladvies45+ iets voor jou!
Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Je krijgt kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Tijdens persoonlijke begeleiding zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zal je meer zicht hebben op wat de toekomst voor jou brengt en hoe jij hier zelf invloed op kan hebben. Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend jouw AOW-leeftijd kan bereiken.

Het ontwikkeltraject is sinds 28 december 2018 opengesteld voor alle werkenden, ambtenaren en ZZP-ers van vijfenveertig jaar of ouder, die voor gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Als je al werkloos of langdurig ziek bent of als er al een ontslag/reorganisatieregeling op jou van toepassing is dan kun je helaas niet deelnemen.

De regeling loopt tot 1 juli 2020.

Meer weten?
Neem gerust contact met mij op!

 

Nieuwsarchief: