Kwaliteitsmanagement en certificering

Kwaliteitsmanagement
Als professional hecht ik veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid, ook mijn opdrachtgevers vinden dat belangrijk  Daarom is kwaliteitsmanagement vaak één van de eisen bij het gunnen van een opdracht.

De processen van mijn dienstverlening zijn nauwkeurig beschreven en de kwaliteit van de organisatie wordt geregeld getoetst. Ik heb een privacy- en klachtenprocedure en tevens school ik mij geregeld bij op mijn vakgebied.

LDC
Sinds 2014  ben ik  licentiehouder van Loopbaan-TrjcT, dit is een online loopbaan (her)oriëntatie- en mobiliteitstool voor de zelfstandige loopbaanprofessionals die verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van iedereen die zich wil of moet (her)oriënteren op werk of studie.

Loopbaan-TrjcT bestaat uit verschillende, flexibel in te zetten, professionele vragenlijsten en testen over:
• Competenties
• Interesses
• Menstype
• Loopbaanwaarden
• Werkervaring
De uitslagen van de vragenlijsten en testen zijn gelinkt aan informatie uit de LDC beroepen- en opleidingendatabase. Ook zijn bijna alle actuele vacatures in Nederland gekoppeld. Zo wordt een directe verbinding gelegd tussen de interne en externe dialoog.

NOLOC
Sinds 1 maart 2011 ben ik Erkend Loopbaanprofessional en geregistreerd in het Noloc beroepsregister. Noloc is een beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals die werkzaam zijn op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, beroepskeuzeadvies, re-integratie en carrière coaching. www.noloc.nl.